Provozní zásady pobytu na základnách Asociace TOM

Vážení uživatelé našich turistických základen!

Těší nás, že jste si vybrali k pobytu právě naši chalupu a prosíme Vás o dodržování následujících zásad.

  • Nástup na základnu prosím oznamte správci telefonicky alespoň dva dny před pobytem a uveďte předpokládaný čas příjezdu. Čas, který uvedete během rezervace ve formuláři je pouze orientační a správci ho nemohou brát v potaz.
  • Správci Dědova a Uherského Hradiště prosím dva týdny před pobytem odešlete, zcela bezpodmínečně, vytištěnou, vyplněnou a podepsanou návratku (formulář schválení rezervace). Na návratku prosím rovněž uveďte přesný příjezd a odjezd. Správce nemusí být vždycky doma, pokud nebude vědět hodinu, kdy dorazíte. Správce nemá mail, je nutné použít konzervativní poštu. Na odeslání prosím určitě nezapomeňte!
  • V herberku vás ve všední dny správce může ubytovat až po 15. hodině, dříve ne, chodí do zaměstnání. To samé platí při převzetí základny při odjezdu ve všední dny - pouze po 15. hodině. Při odjezdu v neděli je potřeba základnu opustit do 10 hodin. Prosím akceptujte stoprocentně tuto skutečnost.
  • Opište si prosím počáteční a konečný stav elektroměru. Spotřebu pak společně s počtem ubytovaných vyplňte do vyúčtovacího formuláře, který vám po skončení pobytu přijde mailem. Nepřidělávejte nám prosím práci tím, že spotřebu budeme muset ve spolupráci se správci zjišťovat.
  • Přečtěte si podrobně plné znění instrukcí k pobytu, které vám přijdou mailem společně s potvrzením vaší rezervace.

Děkujeme vám za dodržení těchto zásad a věříme, že se vám pobyt na naší základně bude líbit. Můžete vyzkoušet i další naše objekty. Veškeré informace naleznete na www.a-tom.cz.

Ústředí Asociace TOM