Oddíly, pomůžete nám s distribucí Chalupáře?

Ondra
Chalupy

Připomeňme, že asociace vydala na konci roku 2009 výpravnou publikaci Chalupář TOM. V celobarevné knize velkého formátu najde laskavý čtenář jak kompletní přehled našich chalup, tak i praktické údaje o možnosti jejich návštěvy či obsazování.

V publikaci nechybí historie chalupy, námět na výlet do okolí či pohled na pobyt v tom kterém objektu očima našich lidí. Třešničkou na dortu je kapitola o Jizerských horách, kterou pro nás napsal Miloslav Nevrlý.

První dvě stovky Chalupářů zmizely při křtu na sněmu, dalších sto jsme rozeslali během února. Stále jich ale máme ještě několik stovek vzorně vyrovnaných na ústředí - a to je škoda. Knihu nesmíme prodávat v běžné síti (byla hrazena z prostředků získaných od MMR a MŠMT), ostatně, je poměrně specifická a standardních zájemců by asi tolik nenalezla.
Nepomůžete nám, kolegové vedoucí, s její distribucí mezi členy oddílů, kamarády,příbuzné? Kniha je k mání za distribuční poplatek 50 Kč (celý jde na charitu!), když si objednáte 4 kousky, je pátý k mání grátis. Knížku vypravíme z ústředí během 14 dní od doby, co přijmeme vaši objednávku.

Zkusíte to?

Díky - Tomáš Novotný