SOS - podepište petici za záchranu železniční dopravy přes Oparenský mlýn!

lukas.husek
Asociace, Chalupy

Milí tomíci,
 
prosím vás o pomoc při organizaci záchrany provozu na železniční trati 097, která vede Opárenským údolím kolem našeho mlýna a byla u zastávky Dobkovičky poškozena v délce cca 200m dne 6.7. 2013 sesuvem při kutání kolem jdoucí dálnice a vydatným deštěm. Letos, tuším 16. 6., navštívil místo ministr dopravy pan Dan Ťok a prohlásil do médií, že dálnice se musí dostavit, ale provoz na železnici se obnovovat nebude. Spolu se starosty 5 dotčených obcí a místními lidmi ze Strany zelených se snažíme za pomoci petice dát panu ministrovi možnost změnit názor. Prosím, podpořte nás a uveřejněte na stránkách odkaz na elektronickou verzi naší petice: http://e-petice.cz/petitions/zachrana-zeleznicni-dopravy-na-trati-c-097-lovosice-teplice.html
 
Nemusím asi zdůrazňovat, že při zavření trati by se dostupnost naší základny pro turistické oddíly rapidně zhoršila, už teď při náhradní autobusové dopravě se k nám cyklisté dostanou jen s vlastní dopravou, která je v podobě aut výraznou ekologickou zátěží (a faktickou) pro cyklostezku.
 
Takže petici podepište hlavně kvůli sobě. Jinak hrozí, že v dalším kroku bude následovat moje výzva ke shánění krumpáčů, lopat a  200m kolejí. I když věřím, že i to bychom zvládli. A možná budeme muset.
 
Bocman, Opárenský mlýn

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu